Skip to main content

Kerusi makan selesa berkualiti tinggi dengan harga permulaan RM199 sahaja! Alamilah pengalaman makan dalam suasana yang amat mewah di rumah anda!

Dalam kehidupan kini, bersarapan ialah salah satu nikmat hidup yang paling penting bagi setiap manusia. Oleh itu, memang penting untuk menghiasi ruang makan seseorang dengan susunan meja makan dan kerusi yang digemari oleh seisi keluarga.   Ingin mencipta ruang makan yang cantik serta bergaya moden di rumah anda? Inilah peluang anda! Kedai rangkaian perabot terkemuka Rozel akan mengadakan “Promosi PWP Kerusi Makan” dari hari ini sehingga 5 Mac. Pelbagai kerusi makan berkualiti tinggi dengan rekaan gaya yang berbeza menanti anda. Kini, dengan harga berbaloi RM199, anda boleh bawa pulang kerusi makan berkualiti tinggi. 

【Butiran Promosi】
Tempoh promosi: Mulai dari hari ini sehingga 5 Mac 2023
Promosi: Promosi PWP Kerusi Makan Rozel
URL Promosi:【http://bit.ly/3wQ6W8A
Lokasi promosi: Cawangan Rozel di seluruh Malaysia【https://bit.ly/3APLeTR】

Seperti yang kita sedia maklum, perabot Rozel bukan sahaja bergaya dan cantik, bahkan berkualiti tinggi! Dengan pembelian perabot Rozel, anda dapat mencipta satu persekitaran rumah yang selesa dan mesra dengan mudah. Sememangnya berbaloi! Sertailah kami untuk memperoleh butiran menarik yang tidak harus dilepaskan dalam “Promosi PWP Kerusi Makan Rozel!”

Mari melihat butiran menarik “Promosi PWP Kerusi Makan Rozel!”
🔎 Kerusi makan berkualiti tinggi dengan harga permulaan serendah RM199!
Kerusi makan jenis kain Rozel berharga RM199 sahaja!
Kerusi makan jenis kain Rozel ini bukan sahaja bergaya dari segi penampilan, malah kusyen tempat duduknya dibaluti kain. Anda tidak akan berasa tidak selesa meskipun duduk lama. Rozel sedang mengadakan “Promosi PWP Kerusi Makan”. Kini, dengan pembelian mana-mana meja makan Rozel, anda boleh membawa pulang jenis kerusi makan istimewa ini pada harga serendah RM199 sahaja! 

Kerusi makan jenis kulit Rozel dengan harga serendah RM299!
Jika anda tidak ingin memilih kerusi makan jenis kain, Rozel juga menyediakan kerusi makan jenis kulit sebagai pilihan anda! Gaya reka bentuknya ringkas dan anggun, kelihatan bersih dan kemas, kusyennya pula mudah alir udara! Lebih hebat lagi, kerusi makan jenis kulit Rozel diperbuat daripada 100% kulit tulen. Terjamin kualitinya!  Sekarang, dengan pembelian mana-mana meja makan Rozel, anda boleh dapatkan kerusi makan jenis kulit Rozel yang selesa ini pada harga istimewa RM299 sahaja!

Selain itu, kerusi makan jenis kulit berbelakang tinggi ini boleh dipadankan dengan mana-mana meja makan. Bersama dengan kusyen lembut yang empuk, kerusi ini selesa sambil tidak menjejaskan kecantikannya.  Dengan pembelian mana-mana satu meja makan Rozel, anda boleh mendapatkan kerusi makan jenis kulit Rozel ini pada harga diskaun RM599! 

Kerusi makan putih ini, yang direka secara tidak konvensional pula memaparkan penampilan yang anggun secara santai. Pereka dalaman Rozel menggabungkan elemen tradisional dan inovasi untuk menghasilkan kerusi makan ini yang kelihatan bergaya dan anggun. Kulit tulen yang mewah, perincian jahitan yang halus, dan kaki logam menampilkan estetika utilitarian yang menarik, tahan lama dan cantik, sesuai digunakan oleh setiap keluarga! Sekarang, dengan pembelian mana-mana meja makan Rozel, anda boleh membawa pulang kerusi makan kulit Rozel ini pada harga diskaun RM699!

Jika anda ingin mencari kerusi makan yang lebih berkualiti tinggi di Rozel, sudah tentu tiada masalah! Kerusi makan Rozel yang disyorkan seterusnya juga diperbuat daripada 100% kulit tulen. Namun, perbezaannya berbanding dengan kerusi makan jenis kulit yang lain adalah kusyen jenis ini lebih tebal dan selesa.

Setelah makan, duduklah dengan selesa di kerusi makan ini dan berbual mesra dengan ahli keluarga anda. Anda dapat duduk seberapa lama tanpa berasa letih! Kerusi ini juga dipadankan dengan warna hitam yang tidak akan ketinggalan zaman.  Sememangnya terasa bertaraf tinggi sepenuhnya! Dengan pembelian mana-mana meja makan Rozel dalam promosi PWP ini, anda boleh beli kerusi makan yang sempurna ini pada harga RM799!

Kerusi Makan Khayu” dengan harga RM499 sahaja!
Jika anda menggemari kerusi makan jenis kayu yang artistik dan memiliki nilai kemewahan yang menyeluruh, maka sesuailah untuk anda datang lihat kerusi makan siri Rozel Khayu ini! Kerusi makan Khayu dengan reka bentuk melengkung dan berbelakang tinggi ini boleh dipadankan dengan mana-mana jenis meja makan. Bersama dengan kusyen lembut yang empuk, kerusi jenis ini selesa tanpa menjejaskan kecantikannya.  

Kerusi ini dicipta dengan reka bentuk yang elegan bersama ketukangan yang sempurna, menjadikan ruang makan anda menampilkan rasa kemewahan yang luar biasa tinggi. Kini dengan pembelian mana-mana satu meja makan Rozel, anda boleh mendapatkan kerusi makan kulit Rozel ini pada harga diskaun RM499!

🔎 Rozel menawarkan bayaran ansuran 0% bunga untuk selama 24 bulan!
Di samping itu, Rozel juga menawarkan perkhidmatan pembayaran ansuran 0% bunga untuk  selama 24 bulan. Rozel bukan sahaja dapat memenuhi keinginan anda terhadap kualiti hidup, malah mengurangkan tekanan anda daripada membuat pembayaran penuh.

Wah, kini dengan pembelian meja makan Rozel, anda bukan sahaja boleh membeli kerusi makan berkualiti tinggi pada harga yang sangat berbaloi bahkan menikmati diskaun ansuran 0% bunga untuk selama 24 bulan!  Rumah yang berada dalam lingkungan 10km dari “Rozel Showroom” juga boleh menikmati perkhidmatan penghantaran barang secara percuma. Oh, sememangnya berbaloi!

Selagi anda memiliki kerusi makan yang berkualiti tinggi dan cantik ini, anda boleh mencipta ruang makan yang selesa dan bergaya moden untuk rumah anda. Promosi ini jarang didapati, rebutlah peluang keemasan ini dan bawa bersama ahli keluarga anda untuk mengunjungi bilik pameran cawangan Rozel terdekat untuk memilih kerusi makan kegemaran anda yang berkualiti tinggi!

*Nota: Pomosi PWP hanya untuk kedai fizikal sahaja.
【Butiran Promosi】
Tempoh promosi: Mulai dari hari ini sehingga 5 Mac 2023
Promosi: Promosi PWP Kerusi Makan Rozel
URL Promosi:http://bit.ly/3wQ6W8A】
Lokasi promosi: Cawangan Rozel di seluruh Malaysia【https://bit.ly/3APLeTR

#RozelMY #Maxiflex #contemporary #fusion #tailored #opulent #sculpted #architectural #traditional #luxurious #timeless #classic #essential #elegant #rozel #sofa #furniture #leather #livingroom

More info

Contact us

  STAY CONNECTED

  After Sale & Customer Care

  +603 7842 1182

  Monday - Saturday | 9am - 6pm
  Showroom Operation Hours
  Monday - Friday | 11am - 9pm Sat - Sun (Public Holiday) | 10am - 9pm

  Leave a Reply